Телевизия 7/8 тръгва на 4 ноември в 19 ч на

...
Телевизия 7/8 тръгва на 4 ноември в 19 ч на
Коментари Харесай

Телевизията на Слави стартира на 4 ноември

Телевизия 7/8 потегля на 4 ноември в 19 ч на 78 канал, а за клиентите на "Булсатком " - 780. Излишно е да изяснявам символиката на цифрите. Това сподели Слави Трифонов в живо включване в профила си във фейсбук, с което разгласи формалния старт на малкия екран си 7/8.

"Ние бяхме повече от ясни, когато казахме, че ще стартираме след 15 септември, само че има софтуерни условности и правила. Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечерята ", изясни Трифонов и посочи:

"Тази телевизия ще се популяризира посредством кабел или спътник ".

Не може да има "Шоуто на Слави Трифонов ", тъй като то 19 години принадлежеше на нашата компания "7/8 " и притежателя на Би Ти Ви. Ще има обаче "Вечерното шоу на Слави ".

Телевизията започва с 5-часова стратегия - от 19 до 24 часа и ще заложи на занимателното наличие в праймтайма. "Вечерното шоу на Слави " ще бъде с начален час 22.00.

"Нашата телевизия е подарък за нашите фенове, ние не желаеме пари, а методът, по който малкия екран ще се устоя, е посредством реклами ", сподели още Слави Трифонов.

По отношение на пийпълметричните организации, които мерят рейтингите на малките екрани, той изясни, че към този момент има по-модерни способи да се знае по кое време кой какво гледа и те са ги намерили. А във връзка с програмната скица на малкия екран, отговори по този начин:

"Мога да кажа по часове каква ще бъде програмата на малкия екран по часове, само че считам, че когато човек си поръча вкусно ядене, не държи да знае какво има в него, какъв брой сол е поставено, а да се любува на усета. Аз избирам да не описвам, а да демонстрирам ", съобщи в края на заявката си Слави Трифонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР