Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян не остана безразличен към водача, причинил

...
Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян не остана безразличен към водача, причинил
Коментари Харесай

Маги Халваджиян избухна: Пуяците в парламента се правят на големи умници, но за пет пари работа не вършат

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян не остана апатичен към лидера, предизвикал злополуката с две жертви на столичния бул. „ Черни връх “, видя Lupa.bg. Маги упрекна политиците ни и Министерство на вътрешните работи за нещастията на път. Ето какво написа продуцентът:

" Рецидивистите на пътя са напълно проблем на политиците! На неприятните, некомпетентни и некадърни политици! Лоши, недомислени и “меки” закони, и незапознат и слаб надзор над Министерство на вътрешните работи! Преди време скрито се надявах, че гибелта на една обществена персона, като Милен Цветков, ще даде подтик за сгъстяване на закона и за брутални ограничения! Пълен добряк съм очевидно! Нищо не се е трансформирало и няма да се промени, до момента в който гневът ни не се обърне против тези надути пуяци в Народното събрание, които се вършат на огромни умници, само че за пет пари работа не правят! В някои страни за три неплатени санкции за погрешно паркиране поставят белезници и пращат в пандиза! Тук дрогирани и пияни хора с десетки нарушавания и отнети книжки се трансформират в убийци и не се опасяват от отмъщение тъй като знаят, че живеят в страна със слаби закони, полиция с некомпетентни и корумпирани чиновници и най-много измислени политици, които живеят в личен свят! ", приключва възмутеният Халваджиян.

Припомняме, че 36-годишният Георги Семерджиев аргументи тежката злополука на кръстовището на бул. " Черни връх " и бул. " Арсеналски " на 5 юли, при която починаха две дами, а трети беше ранен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР