Телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп предлагат висококачествено и разнообразно

...
Телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп предлагат висококачествено и разнообразно
Коментари Харесай

Становище на Нова Броудкастинг Груп по повод засиления медиен интерес към работата с кабелни оператори

Телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп оферират висококачествено и разнообразно наличие, което е в основата на лидерската ни позиция в България. Независимо, че цените на телевизионното наличие непрекъснато нарастват, компанията влага в истинска българска продукция, поддържа български филми и сериали на всички платформи и предлага разнообразие от първокласно занимателно и публицистично наличие. Въпреки мощната конкуренция на телевизионния пазар Нова Броудкастинг Груп непрекъснато уголемява портфолиото си от телевизионни артикули. Един от последните образци за това е оповестеното преди дни придобиване на правата за телевизионно лъчение на шампионата DIEMA XTRA Sofia Open, който ще срещне феновете с Григор Димитров и други звезди на международния тенис.

По същия открит и професионален метод групата подхожда и към партньорствата си с всички платформени оператори – кабелни, сателитни и интернет, дребни и огромни, национални и местни. Операторите, като медиатор сред компанията и феновете, имат в лицето на Нова Броудкастинг Груп благонадежден и търпелив сътрудник, потвърдил се през годините със своята поредна и градивна политика. За страдание нерегламентираното потребление на телевизионно наличие от избрани оператори е феномен без казус в границите на Европейския съюз и важен по мащабите си проблем за България.

Пиратството на телевизионно наличие обогатява несправедливо и само притежателите на съответната фирма-разпространител, като ощетява и основателите и потребителите на телевизионни услуги, както и правилните оператори, които са уредили правата си за лъчение на каналите. Нова Броудкастинг Груп залага на дълготрайните и правилни партньорски връзки и държи твърдо да работи единствено в границите на разпоредбите, т.е. на база подписани контракти с всички оператори. Напомняме, че законът повелява на операторите, които нямат годни контракти с която и да е телевизионна компания, да преустановят излъчването на нейните стратегии. За страдание някои кабелни оператори избират да пиратстват и по едно и също време да търсят метод да легитимират противозаконните си дейности с неуместни причини. На тези снабдители подсещаме, че сами следва да пресечен предлагането на каналите и събирането на абонаментни такси от тази активност до регулирането на правните си взаимоотношения с Нова Броудкастинг Груп и другите телевизионни канали, предавани без законни контракти. Компанията не може да толерира систематичното нарушение на законите и ще се обърне към всички заинтригувани институции, с цел да отбрани своите ползи.

Нова Броудкастинг Груп ще поддържа настоящ лист на операторите със подписан контракт за разпространяване на NOVA и останалите канали от групата на адрес nova.bg/info/cable_operators. Списъкът ще се обновява на регулярна база, а задачата е да помогнем на крайния консуматор при избора на правилни платформени оператори, които могат да подсигуряват законното лъчение на стратегиите на компанията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР