Телевизионната водеща Деси Цонева ще вдигне и втора сватба с

...
Телевизионната водеща Деси Цонева ще вдигне и втора сватба с
Коментари Харесай

Деси Цонева вдига втора сватба догодина през юни! Подписването в събота беше само репетиция

Телевизионната водеща Деси Цонева ще вдигне и втора женитба с половинката си Явор Стефанов, разбра HotArena.

Пищната гала ще се състои през лятото на 2020 година Това стана ясно от персоналния профил на Деси в обществената мрежа Инстаграм. Там тя беше разрешила почитатели да й задават въпроси, а тя отговаряше откровено на всяко питане. Наследничката на починалия водещ Митко Цонев бе запитана по какъв начин е предходна сватбата и дали е била такава, както си я е представяла, а брюнетката отговори:

Страхотно, само че това беше подготовка на огромната женитба “. След тези думи на Деси почитатели побързаха да се поинтересуват по кое време ще бъде събитието, репортерката съобщи, че ще бъде през юни 2020 година, писа „ Телеграф “.

Миналата събота Цонева подписа цивилен брак с половинката си Явор Стефанов, от който чака бебе. Именно детето се оказало причина влюбената двойка да отсрочи сватбата за идното лято. Деси и Явор обаче били безапелационни, че желаят да подпишат, преди първият им общ правоприемник да се появи на бял свят.

Деси и Явор чакат момиченце през есента. Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен наследник – Янчо Таков-трети. За Явор пък това ще е трета дъщеря. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР