Телец Вие обичате партньорът ви да споделя вашите интереси и да

...
Телец
Вие обичате партньорът ви да споделя вашите интереси и да
Коментари Харесай

Какъв партньор трябва да изберете според зодията си?

Телец

Вие обичате сътрудникът ви да споделя вашите ползи и да имате общи занимания. Ще бъдете доста щастливи в случай че вършиме нещата, които обичате дружно със своя обичан, в случай че е част от заниманията ви, а за какво не даже и част от работата ви.

Близнаци

Имате потребност от динамичен сътрудник, който да може да свикне с вашето движение и да го поддържа. Като магнетични и отзивчиви персони, подобаващия сътрудник за вас би трябвало да демонстрира схващане и да има доста сила и възторг.

Лъв

Най-подходящият сътрудник за вас би трябвало да има задоволително самочувствие и убеденост, с цел да може да бъде покрай вас. Вие харесвате силата и обичате да бъдете с убеден човек до себе си, който има същата мощност като вашата.

Водолей

Вие обичате сериозните диалози и забавните тематики. Не ви харесват празните приказки, за това търсете някого, който е подготвен да се гмурне в дълбокото с вас. Изчакайте задоволително, с цел да намерите този, който заслужава цялостното ви внимание.

Риби

Търсете мъжът, който ще ви впечатли със своята романтика. Вие цените това и ще бъдете очаровани, когато някой направи нещо нетипично, доста благо и сантиментално, с цел да ви завоюва.

Овен

Както е присъщо на зодията ви, вие горите в бурни пламъци и всеки, който има шанса да попадне в сърцето ви е същински късметлия, да има тази привилегия. Вие не допускате да мине и ден без да кажете на обичания си какъв брой доста го обичате.

Рак
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР