Телец и Дева Първо, трябва да знаете, че и Телецът, и

...
Телец и Дева
Първо, трябва да знаете, че и Телецът, и
Коментари Харесай

6 двойки зодии, които си подхождат идеално

Телец и Дева

Първо, би трябвало да знаете, че и Телецът, и Девата са земни зодии. Те се схващат чудесно. В връзките им съвсем няма проблеми, макар че за мнозина това може да е нещо нереалистично. Те знаят, че дружно могат да реализират всичко, в случай че желаят.

Стрелец и Овен

Връзката сред Стрелец и Овен ще бъде вълнуваща. Тези два знака ненавиждат да затъват в рутина. Те обичат да бъдат непрекъснато заети. И двамата са огромни мечтатели. Те ще си оказват помощ взаимно по пътя към триумфа.

Рак и Риби

Рибите и Ракът ще бъдат най-емоционалните. Те в действителност се схващат добре и са прочувствено отворени един към различен. И двете зодии имат високо равнище на сензитивност и в никакъв случай не биха създали нещо неприятно, с цел да навредят на другите. Докато другите хора ги възприемат като слаби поради прочувствените им персони, те постоянно се стремят да намерят мощ един в различен.

Рак и Везни

Сродни души. Това е най-хубавата дума, която може най-добре да опише връзката на тези зодии. Ракът е прочувствен и сензитивен, до момента в който Везните са интелигентни и спокойни. Те се балансират сносно. Винаги, когато Ракът се усеща изключително уязвим, Везните могат да оказват помощ да върнат Рака още веднъж в коловоза на стабилността. Ракът е грижовно създание.

Везни и Скорпион

Везните и Скорпионът са обречени на мощно другарство. И това мощно другарство може да се трансформира в нещо сантиментално. И двамата обичат да живеят буйно. Везните се нуждаят от грижи и любов. Скорпионът цени лоялността и непрестанно се стреми да радва хората, които са значими за него. Изглежда, че са прекомерно разнообразни, с цел да имат връзка, само че в последна сметка те се допълват съвършено.

Близнаци и Водолей

Тези двамата си взаимодействат чудесно между тях. Близнаците наподобява нямат посока в живота. Водолеят е самонадеян знак, който разчита на интелигентността. Водолеят може да помогне на Близнаците да дефинират своята посока. А Близнаците пък могат да прибавят малко належащо неспокойствие в живота на скучния Водолей.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР