Телерик Академия организира безплатна серия от работилници по програмиране с

...
Телерик Академия организира безплатна серия от работилници по програмиране с
Коментари Харесай

Телерик Академия ще обучава безплатно начинаещи с JavaScript




Телерик Академия провежда безвъзмездна серия от работилници по програмиране с известния програмен език JavaScript. „ Обучението е ориентирано към хора с начален или никакъв опит в региона на програмирането и ще се организира в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост на 4, 11 и 18 декември и 2 януари от 18:30 до 20:30 ч. Входът е свободен, само че изисква предварителна регистрация “, обявиха от частната просветителна организация.

Практическите работилници са отворени за искащите да усвоят езика JavaScript и да започват кариера в ИТ бранша. По време на образованието курсистите ще получат базови знания по програмиране, които да има послужат като първа стъпка за кандидатстване в 6-месечната стратегия за образование на софтуерни експерти - Telerik Academy Alpha.

„ Обученията ще следват известния в световен мащаб формат на обърнатата класна стая, в която участниците се образоват независимо у дома с онлайн видео материали и на практика задания, а на място дискутират въпроси и най-хубави решения ", изясняват от Телерик Академия.

За задачата участниците имат достъп до профилирана безвъзмездна селекция от онлайн образователни материали. На място те се съветват с опитните софтуерни трейнъри на Телерик Академия и асистенти. " Отделяйки по 5 часа на седмица за самоподготовка в продължение на 4-6 седмици и посещавайки работилниците, участниците ще усвоят фундаментални знания по програмиране. Те ще разполагат и с нужните умения за сполучливо кандидатстване в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript, приемът за която е отворен до 4 януари 2019 година “, допълват уредниците.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР