София е една от петте ключови локации, които ще бъдат

...
София е една от петте ключови локации, които ще бъдат
Коментари Харесай

В България ще се проведе първият глобален хакатон, организиран от Paysafe Group


 В България ще се организира първият световен хакатон, проведен от Paysafe Group

София е една от петте основни местоположения, които ще бъдат хазаин на първия световен хакатон, проведен от Paysafe Group. Другите градове са Виена (Австрия), Хайдерабад (Индия), Монреал и Калгари (Канада). Целта на предизвикването е да се открият нови хрумвания, гении и нововъведения, които дават отговор на софтуерни упоритости на компанията.

Глобалният хакатон е отворен за всички ИТ експерти, които имат пристрастеност към технологиите и програмирането и търсят опция да покажат изключителните си умения. Освен да завоюват огромен награден фонд, те ще могат да обсъдят вариантите за развиване на кариерата си в Paysafe.

„ В Paysafe насърчаваме предприемаческата просвета, посредством което желаеме да дадем опция на нашия екип да сътвори технологии, които могат да провокират гражданска война в метода, по който потребителите заплащат по целия свят. Ние сме се посветили на това да бъдем водачи в региона на нововъведенията и да създадем идната огромна крачка в областта на заплащанията. Организирахме редица районни хакатони, които бяха извънредно сполучливи, по тази причина нямаме самообладание да изпълним хакатон на световно равнище. Това е чудесна опция да забележим какво могат да предложат локалните гении в по-голям мащаб “, отбелязва Карим Ахмад, Глобален шеф „ Продукти и трансформации “ в Paysafе.

Хакатонът ще се организира на два стадия: онлайн и онлайн. Първото предизвикателство е отдадено на Graph Theory и Dynamic Programming и ще се организира от 8 до 20 октомври. Класиралите се на трите челни позиции ще получат парична премия в размер на надлежно 3,000 $ за първо място, 2,000 $ за второ място и 1,000 $ за трето място. Участниците, заели първите 50 места във всяка от петте местоположения, ще получат директна покана за втората част от хакатона, която ще се организира онлайн на 27 октомври, на място наоколо до офисите на Paysafe в съответните градове.

Участниците ще би трябвало да показват работата си пред жури. Всяка локация ще отличи обособен победител, който ще получи премия в размер на 5,000 $. Глобалният първенец ще бъде определен от петимата най-хубави и ще завоюва спомагателен награден фонд в размер на 20,000 $. Всички участници би трябвало да се записват авансово на: www.paysafe.com/hackathon2018.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР