Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов ще запознае днес министър-председателя

...
Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов ще запознае днес министър-председателя
Коментари Харесай

53 милиона лева са нужни за пълното възстановяване на пострадалите от водното бедствие карловски села

Кметът на Карлово доктор Емил Кабаиванов ще запознае през днешния ден министър-председателя Димитър Главчев с настояването за обезпечаване на нужното финансиране за цялостното възобновяване нанаселените места в Подбалкана, потърпевши от наводнението на 2 септември 2022 година.

Ако нужното финансиране не бъде обезпечено, започнатите строителни действия ще би трябвало да бъдат спрени. Това ще докара до ескалация на общественото напрежение, защото хората разчитат на помощта на страната за превъзмогване на следствията от бедствието, разяснява Кабаиванов.

Той ще упорства пред премиера Главчев за насрочване на незабавна среща, на която да обсъдят обезпечаването на нужните 53 милиона лв. за цялостното възобновяване на разрушената от наводнението инфраструктура.

Тази вечер министър-председателят на България Димитър Главчев ще бъде в Клисура във връзка отбелязването на 148 години Априлска епопея. Той ще одобри почетния строй и ще произнесе публично слово на тържествения митинг-заря в Града на Боримечката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР