Общо 65 стажанти ще наеме по новата си стажантска програма

...
Общо 65 стажанти ще наеме по новата си стажантска програма
Коментари Харесай

VMware България отново приема стажанти по общо 65 позиции


Общо 65 стажанти ще наеме по новата си стажантска стратегия VMware България. В рамките на програмата са планувани позиции в областта на софтуерното инженерство, на научно-развойните действия, финансите, Data Science, човешки запаси и бизнес разбори.

Стажантите във VMware ще работят по новаторски и предизвикателни планове, които могат да имат непосредствено отражение върху резултатите на компанията, а нерядко могат да доведат и до вписване на нов патент или създаването на нова продуктова функционалност, настояват от българското отделение на щатската компания. „ Всеки стажант ще работи със личен наставник - умел инженер, който ще оказва помощ с насоки и директиви по време на проекта”, допълват уредниците.

Стажовете са дълготрайност 6 месеца и приключват с галерия на плановете, по време на която участниците ще показват достиженията си пред целия екип на VMware България.

 Стажовете приключват с галерия на плановете

Стажовете приключват с галерия на плановете

“Един от най-вълнуващите аспекти на стажантската стратегия е, че от самото начало се усещах изцяло независима. Разбира се, имах ментори, които постоянно ми помагаха и ми даваха упътвания, само че в това време усещах, че мога да се оправя сама с провокациите и да предложа лични решения – това ми оказа помощ да науча много”, споделя Кристиана Ганчева, някогашен участник в стажантската стратегия, а сега младши софтуерен инженер във VMware Cloud Operations.

Близо 80% от участниците в програмата през 2018 година са получили оферта за работа на цялостен работен ден и са минали към идващия стадий от своятa кариера във VMware. Стажовете са пригодени към потребностите на студентите и им разрешават да съчетават сполучливо своите отговорности на работа и в университета.

“Когато дойдох в България, не знаех какво да чакам и не познавах страната”, споделя Габриел Камани, който идва от Барселона за стаж в екипа “Облачно ръководство “. - Днес мога да заявя, че стажът във VMware България беше най-хубавото, което ми се е случвало в цялата ми кариера”, добавя той.

VMware България предлага отзивчива работна среда в съвременен офис със зони за фитнес и отдих, пространно кафене с удивителна панорама към града, безвъзмезден паркинг за коли и колела, както и доста други придобивки, настояват от компанията.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР