ВАШИНГТОН, окръг Колумбия (AP) — Специална група за бегълци, опитваща

...
ВАШИНГТОН, окръг Колумбия (AP) — Специална група за бегълци, опитваща
Коментари Харесай

Оперативните групи за бегълци се сблъскват с опасни сценарии всеки ден. Ето какво трябва да знаете за това как действат.

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия (AP) — Специална група за бегълци, опитваща се да връчи заповед в понеделник в Шарлот, Северна Каролина, приключи в най-смъртоносния ден за правоприлагащите органи на Съединени американски щати в един единствен ден случай от 2016 година насам.

Четирима служители на реда бяха убити и още четирима бяха ранени, откакто обвиненият стартира да стреля от прозорец на горния етаж, започвайки престрелка с офицери от оперативната група. Още служители на реда реагираха като подкрепление и също бяха ударени от пукотевица, споделиха управляващите.

Поне трима чиновници от първичната работна група бяха убити - заместник-маршал на Съединени американски щати и двама чиновници от отдела за коригиране на възрастни в Северна Каролина - както и чиновник от полицейското ръководство Шарлот-Мекленбург.

Специалната група е една от десетките, ръководени от маршалите на Съединени американски щати, които откриват бегълци и издават стотици заповеди всеки ден в Съединени американски щати. Ето взор върху това по какъв начин работят и по какъв начин поемат задачата да открият и арестуват някои от най-опасн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР