Теленор предлага до 200 лв. бонус към изкупната цена на

...
Теленор предлага до 200 лв. бонус към изкупната цена на
Коментари Харесай

Теленор предлага до 200 лв. бонус за покупка на смартфон Huawei с услугата „Върни и вземи“

Теленор предлага до 200 лева бонус към изкупната цена на остарели смарт телефони, върнати по изискванията на услугата „ Върни и вземи “, при покупка на определени смарт телефони Huawei.
При покупка или взимане на лизинг на комплект смарт телефон, клиентите ще получат 200 лева
бонус към изкупната цена на смарт телефон, който върнат по изискванията на услугата „ Върни и вземи “. Ако клиент върне смарт телефон по изискванията на „ Върни и вземи “ и избра, ще получи 100 лева бонус към цената на остарялото устройство.
Предложението е годно единствено за частни клиенти, които закупят или вземат на лизинг някой от посочените модели и сключат контракт за мобилни услуги с абонаментни проекти за мобилни услуги с месечна такса над 25,99 лева За да се възползват от предлагането, клиентите могат да посетят всеки от магазините в комерсиалната мрежа на Теленор.
Услугата “ е част от напъните на Теленор за отговорно отношение към природата и справяне с отпадъците. Чрез нея клиентите на оператора получават опция да върнат старите си устройства и да получат ваучер за отстъпка при покупка на артикули от Теленор. Компанията работи с сътрудници в областта на преработването, които подсигуряват, че всяка част от старите устройства се употребява оптимално, с цел да остане в приложимост, вместо да бъде изхвърлена.
Само през 2019 година Теленор съобщи за преработване електронни боклуци, които включват мобилни телефони, аксесоари, компютърна външна страна, акумулатори и други с общ размер от над седем тона.
Пълна информация за тези и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР