Telenor България обнови мобилното си приложение MyTelenor, като добави справка

...
Telenor България обнови мобилното си приложение MyTelenor, като добави справка
Коментари Харесай

MyTelenor включи и PDF справка за потреблението




Telenor България обнови мобилното си приложение MyTelenor, като добави информация в PDF формат за потребителите с абонаментни проекти. Новата версия 1.11 на мобилното приложение MyTelenor е налична за Android (Android 4.4 или по-нова) и в околните дни ще е налична и за iOS (iOS 9 или по-нова).

Справка за потреблението е налична в секция „ Сметки “ на приложението и съдържа систематизирана информация за таксуваните услуги и потреблението по дадена фактура, издадена за мобилния номер. Ако клиентите заявят и употребяват услугата „ Детайлна информация на потреблението “, в справката ще се съдържа и подробна информация за извършените диалози, изпратените известия и потребления мобилен интернет. Услугата „ Детайлна информация за потреблението “ не се предлага за консуматори на предплатените услуги на Теленор.

За да защитят по-добре на информацията на потребителите, приемането на справката ще е допустимо след въвеждане на еднократен код, който потребителят ще получи посредством SMS. „ Теленор поучава своите клиенти да защитят в допълнение своята информация, като задействат ПИН код за достъп до цялото приложение MyTelenor. Тази алтернатива е налична в меню „ Настройки “ в секция „ Профил “ на приложението “, изясняват от оператора.

В обновената версия на MyTelenor потребителят може да маркира по дифолт банковата карта, която е употребена последно за заплащане на месечна сметка (в случай че потребителят е запазил картата в профила си).
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР