Теленор България е сред петте най-добри работодатели в България за

...
Теленор България е сред петте най-добри работодатели в България за
Коментари Харесай

Теленор България в топ 5 на най-добри работодатели в България

Теленор България е измежду петте най-хубави работодатели в България за 2021 година съгласно влиятелната ранглиста.

Класацията е формирана на база извоювани български и интернационалните оценки през последните три години.   

„ Това, което трансформира Теленор в желано работно място и го подрежда измежду водещите работодатели в страната по редица критерии, е обезпечаването на най-хубавото за нашите чиновници и клиенти всеки ден. Иновациите са мотор освен на нашия бизнес, само че и на философията ни по повод ръководството на човешките запаси. Топ приоритет е грижата за нашите чиновници и инвестицията в тяхното развиване “, споделя Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “. 

“Поздравяваме Теленор България за забележителните достижения и класирането в Топ 100 най-хубави работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в разнообразни категории за развиване на работодателската марка и човешкия запас са ясно доказателство за комплексния ѝ метод към напредък и грижа за чиновниците. Чрез напъните, които поставя за развиването на удобна и перспективна работна среда, Теленор дава своя принос за превръщането на България в желана дестинация за кариерно развиване. Щастливи сме, че можем да дадем публичност на постигнатите триумфи ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

В Теленор България работят близо 1800 чиновници, като компанията непрекъснато влага в развиването на техните експертни умения и професионални пълномощия, по този начин и в техните управнически и меки умения. Една от най-успешните практики на Теленор е програмата за грантове за придобиване на университетски степени, измежду които са просветителни стипендии за еМBA, miniMBA, Chartered and Expert Qualifications като ACCA, CIM, CIMA, CISP, PMI както в България, по този начин и в чужбина, спомагателни образования по основни пълномощия Power BI, Strategic Marketing, big data and data science, change management, образования за нови мениджъри, безграничен достъп до LinkedIn Learning запаси. 

Теленор предлага и голям брой придобивки, включително спомагателна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, разтривки, спортни карти, офис библиотека, неповторима офис среда, гъвкаво работно време, варианти за колела и коли чартърен, разнообразни обичайни начинания в поддръжка на физическото, прочувствено, личностно и професионално развиване на чиновниците. 

Индексът събира оценките на спечелилите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.

Цялата ранглиста на Career Show Index 2021 може да видите тук:.  

За повече информация можете да ни следите в, и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР