Телеграф“ засече моделката Александра Богданска с новото й гадже. Двойката

...
Телеграф“ засече моделката Александра Богданска с новото й гадже. Двойката
Коментари Харесай

Ето го гаджето на Алекс Богданска!

" Телеграф “ засече моделката Александра Богданска с новото й гадже. Двойката бе напазарувала огромно количество играчки. Компания им правеше Габриел - синът на хубавицата. Като същински джентълмен новият мъж до моделката носеше цялостната торба с покупки към колата, до момента в който дребното момченце разопаковаше играчка по пътя.

Кашон

Тримата се насочиха към сив джип финален модел, където натовариха всичко в багажника, който ни направи усещане, че е претъпкан с кашони, куфари и различен багаж. Дали моделката е решила да заживее с новия си обичан, или просто им следва пътешестване, остава мистерия. Шушуканията в светските среди, че в живота на Богданска има нов мъж, обаче се затвърждават. Към момента тя не желае да обявява връзките си в интернет, защото и двамата не са споделяли общи фотоси там, само че постоянно разгласяват клипове от идентични места.

Щастие

Според осведомени неговото име е Мартин, а двамата са двойка от близо половин година. Очевидно Александра има съществени планове защото явно го е срещнала със сина си, а съгласно слуховете детето доста харесвало новия мъж на майка си. Тримата се чувствали щастливи и постоянно пътували дружно на разнообразни места както в страната, по този начин и в чужбина. Мартин произхождал от заможно семейство, като настрана има личен бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР