Пловдивчани са слънчеви хора. Личи си от времето. Слънчевото време

...
</TD
>Пловдивчани са слънчеви хора. Личи си от времето. Слънчевото време
Коментари Харесай

Семейство от Базар Капана: Боядисваме само борци

" Пловдивчани са слънчеви хора. Личи си от времето. Слънчевото време е при слънчевите хора. ", показа пред кореспондент на Plovdiv24.bg, разхождащо се семейство на " Базар Капана ".

От 1 до 6 май всички жители и посетители на града могат се включат в годишния " Базар Капана ", който се провежда във връзка Великденските празници. От 9 май до 12 май ще се организира и " Капана Фест ".

Екипът ни през вчерашния ден се опита да разбере дали пловдивчани са подготвени за празниците, както и се срещна с част от участниците на събитието.

Собственичката на бранд " ЕнташЕ " показа, че присъединяване й е сбъдната фантазия. Тя показа, че ще посрещне Великден дружно със родственици на базара.

Любителите на животните също са показани на тазгодишното издание.

Фондация " Animal Welfare ", която избавя бездомни животни, също има своя щанд.

" При нас могат да се  открият разнообразни неща, които на 100 % отиват, като подаяние към фондацията и нашата идея, а точно приюта ни във Велинград. Там имаме над 100 приютени кученца. "

Още на първия ден от базара кученцето Лазарина е било осиновено при тях. Те ни споделиха, че още 22 кученца чакат своя нов сериозен притежател.

Друг следващ участник е " Бредас ", който създават чисто натурално българско месо. Производителите споделиха, че също ще посрещнат Великден, до момента в който са на събитието, само че ще наваксат с почивката по-късно.

Лъчезарно семейство описаха пред нас, че боядисват единствено яйца борци. 

" Няма счупени яйца при нас. ", пошегуваха се те.

Цялата атмосфера от " Базар Капана " можете да видите във видеото долу.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР