Телефонни измамници се опитват да използват създалата се ситуация с

...
Телефонни измамници се опитват да използват създалата се ситуация с
Коментари Харесай

Образувани са шест досъдебни производства за неспазена карантина

Телефонни измамници се пробват да употребяват създалата се обстановка с ковид, заяви пред бТВ вътрешният министър Марин Младенов.

Те работят по познати към този момент схеми, като се пробват да убедят наивни жители, че техни близки са диагностицирани с COVID-19 и се нуждаят от скъпо лекарство или пари за болнично лекуване, изясни той.

Днес Маринов ще организира диалог със своите сътрудници от Европейски Съюз, с цел да обсъдят единни ограничения по граници и да се избегне блокиране на трафика на артикули.

Шест досъдебни производства за неспазена карантина е образувала полицията, разкри Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Пет случаи на неспазване на карантината са открити в София, 1 в Монтана и 1 във Варна. Нарушителите са били върнати в домовете им.

В момента в арестите не може да се съблюдават ограниченията по карантината, сподели вътрешния министър.

Към момента към 400 са лицата сложени под карантина у нас, а Министерство на вътрешните работи е мобилизирало спомагателни екипи, с цел да следи дали изолацията се съблюдава.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР