Текстът беше съгласуван с Външно министерство.Предложението е практически същото като

...
Текстът беше съгласуван с Външно министерство.Предложението е практически същото като
Коментари Харесай

Христо Иванов след решението на НС за РСМ: Постижение за българската дипломация

Текстът беше координиран с Външно министерство.Предложението е на практика същото като другите две оферти, които бяха направени. Това е достижение за българската дипломация, за напъните на няколко държавни управления, с което България в действителност добре пази своя интерес. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от " Демократична България " след историческото решение на Народно събрание да даде мандат на кабинета да утвърди френското предложение за РСМ.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 548

" Оттук-нататък би трябвало да използваме инструментите, които ни дава Европейският съюз като платформа, инструментите, които ни дава преговорният развой. За да осъществяваме в действителност тези политики във връзка с РСМ и да изградим същински връзки на добросъседство и на взаимно приемане и другарство, каквито желаеме да имаме. Сега би трябвало да стартира действителното използване на политиките.  Много хора са работили и имат принос, би трябвало да благодарим на всички. Много хора ще си приписват това нещо, аз няма да съм измежду тях ", добави той. 

Иванов отговори на обвиняванията на Тошко Йорданов, че са в коалиция с ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. „ Става дума за гласоподаване по значим и съответен въпрос. Такива има във всеки един парламент, тъй че единствено ще напомня какво е споделил Зигмунд Фройд на своите възпитаници: „ Понякога една пура е просто една пура “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР