Тежкото протичане на инфекцията от новия , особено при възрастните

...
Тежкото протичане на инфекцията от новия , особено при възрастните
Коментари Харесай

Какви са пораженията след COVID-19 за белите дробове?

Тежкото протичане на инфекцията от новия, изключително при възрастните хора, провокира необратими провали върху тъканта на белите дробове, съобщи ТАСС.
" За жал настъпват необратими промени. Тежките форми на COVID-19, изключително при хора на възраст над 60 години, водят до необратими провали върху белите дробове, върху белодробната тъкан. При възрастните хора има едва развита регенерация на белодробната тъкан и би трябвало да признаем, че при тях фиброзата на белодробната тъкан след COVID-19 е необратима ", сподели Федор Лисицин, водещ експерт в съветския Национален проучвателен център по епидемиология и микробиология " Гамалея “, представен от. Той означи, че сходна фиброза при възрастните хора може да се следи след тежко прекарана пневмония или други белодробни болести.
 Проф. Костадин Ангелов: Купуваме 1 милион броя бързи антигенни проби Проф. Костадин Ангелов: Купуваме 1 милион броя бързи антигенни проби
5 326 991 лева са постъпили по дарителската сметка за битка в COVID-19 в Българска народна банка до месец ноември. Министерство на здравеопазването е получи...
Специалистът разяснява и разпространяващата се в разнообразни източници информация, че коронавирусът не напуща изцяло човешкия организъм. " Все още не съществуват потвърдени проучвания за окопаване на вируса в организма. Това е наблюдаване, което се нуждае от доказателства, инспекции в клиничната процедура и по този начин нататък. Възможно е да е по този начин, допустимо е и да не е. За COVID-19 към този момент цяла година има безчет изявления, които по-късно не бяха доказани ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР