Тежко време, тежка отбрана на фронтовете по посока Лиман, Бахмут,

...
Тежко време, тежка отбрана на фронтовете по посока Лиман, Бахмут,
Коментари Харесай

Зеленски: Тежко време, тежка отбрана по посока Лиман, Бахмут, Дон...

" Тежко време, тежка защита на фронтовете по посока Лиман, Бахмут, Донецк и Авдеевка. Настъпателни дейности на юг ", написа Зеленски в " Телеграм ".

 

Тази есен съветските войски започнаха офанзивни дейности в разнообразни елементи на фронтовата линия в източната част на Украйна, в опит да напреднат към разрушения град Авдеевка и в североизточната част на страната сред градовете Лиман и Купянск.

 

Снегът и минусовите температури, които доближиха през вчерашния ден до -5 градуса по Целзий, могат в допълнение да усложнят интервенциите на бойното поле, където сраженията минават към нов стадий на позиционна война, включваща статични и изтощителни борби, отбелязва Ройтерс.

 

Междувременно, от съветското министерство на защитата оповестиха, че група съветски публицисти са били атакувани от украинските въоръжени сили в Запорожка област. Южната Запорожка област е една от четирите, които Русия разгласи за анексирани след началото на нашествието си с десетки хиляди бойци през февруари предходната година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР