Тежко пътно произшествие е станало през нощта на неделя срещу

...
Тежко пътно произшествие е станало през нощта на неделя срещу
Коментари Харесай

Голяма трагедия! Петима българи загинаха при зверско меле в Румъния /снимки/

Тежко пътно произшествие е станало през нощта на неделя против понеделник в Дръгънещ Влашка в Румъния, оповестява timisoarastiri.ro.
5 души починаха и 3 бяха ранени, откакто микробус се сблъска с камион. Жертвите са български жители.
Инцидентът е сред микробус, който е превозвал осем души и камион, пренасящ домашен уреди.
„ В 1.52 часа след среднощ на неделя против понеделник на телефон 112 е постъпил сигнал за сериозен пътен случай в региона на Дръгънещ Влашка сред микробус с осем пасажери и ТИР, пренасящ домашен уреди “, оповестиха от незабавната работа на Румъния.
На мястото на случая са пристигнали шест коли на противопожарната работа, три коли за спешна помощ и други медицински коли с още пет лекарски екипа, както и няколко полицейски автомобила. От буса са избавени трима пасажери, измежду тях е и водачът. Те са откарани в съществено положение в болничното заведение в Александрия.
На мястото на злополуката е извикана тежка техника, с цел да реалокира съществено потърпевшия камион. Водачът на ТИР-а е в положително положение и е отказал здравна помощ. Той спомага на полицията.
„ В резултат на удара петима души изгубиха живота си, а трима други бяха ранени. И двамата водачи са били тествани за алкохол, резултатът демонстрира, че по време на случая нито един от тях не е бил под въздействието на спиртни питиета.
Предстои да стане ясна и повода за случая.
В обществените мрежи заваляха и жалейки към околните на един от умрелите, който е от Омуртаг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР