Тежка загуба дни преди фаталното двойно убийство е белязала живота

...
Тежка загуба дни преди фаталното двойно убийство е белязала живота
Коментари Харесай

Прокоба! Предизвестие за кървавото убийство ли е показал Викторио дни преди драмата в жк Надежда?

Тежка загуба дни преди съдбовното двойно ликвидиране е белязала живота на Викторио Александров. Мъжът, който е обвинен за убийството на 23-годишна жена в столичния квартал „ Надежда “ и на детенце на 1 годинка, е претърпял загуба на непосредствен човек. Това проличава от профила му в обществената мрежа, където единствено преди 4 дни на 26 октомври (Димитровден) Александров е разгласил жалейка. Към нея няма никакво изложение. Коментарите също са спрени, написа Блиц.

``
реклама

От профила на заподозряния за двойното ликвидиране не излиза наяве кой тъкмо собствен непосредствен е изгубил. Не е изключено обаче посредством жалейката Викторио да загатва за това, което ще извърши 4 дни по-късно. Както към този момент стана ясно, седмица преди кървавото действия, той и приятелката му, с която живеели на фамилни начала, са се скарали грубо. Стигнало се до такава степен, че той се изнесъл от общото им жилище. Дни по-късно в профила му се появява жалейката, а още 4 по-късно 23-годишната жена и момиченцето й на 1-година са мъртви.



Междувременно прави усещане, че в профила на Виткорио няма нито една фотография с убитата му другарка. 

Снощи бе отрит натрупа на 23-годишна жена в столичния квартал " Надежда ". Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе намерено от майка й, която открила, че детето на младата жена - момиченце на 1 година, липсва от жилището.  За първи път: Съседи на убитите майка и дете описаха за избитото семейство в жк " Надежда "  По-късно нощес той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът гръмнал момиченцето, което е издъхнало няколко часа по-късно в " Пирогов ". Направил е и опит за самоубийство, само че несполучлив. Заподозреният за двойното ликвидиране е без заплаха за живота, оповестиха от незабавната болница.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР