Тежка семейна драма са крили с години Мариана Попова и

...
Тежка семейна драма са крили с години Мариана Попова и
Коментари Харесай

Мариана и Плачков изгубили бебе

Тежка фамилна драма са крили с години Мариана Попова и Веселин Плачков. Двойката е изгубила бебе, преди да се роди дъщеричката им Екатерина. Това е бил извънредно сложен миг за певицата и артиста, който обаче не ги спрял в желанието им да имат общо дете.

Мариана Попова е имала несполучлива бременност, преди да роди щерка си Екатерина, която е плод на любовта й с артиста Веселин Плачков. Това признават тя и нейната половинка в предаването „ Търси се ” на Би Ти Ви. Кати се роди тъкмо преди 4 години, до момента в който татко й беше участник в шоуто на Нова тв „ ВИП Брадър ”. По-паметливите фенове евентуално не са не запомнили, че артистът излезе от къщата на Големия брат, с цел да участва на раждането на бебето, а по-късно дълго и разгорещено разказваше на съквартирантите си за първите срещи с дребната си наследница. Веселин тогава заяви в обществените мрежи за щастливото събитие с малко, само че красноречиво изречение: „ Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта! “.

Оказва се обаче, че родителите са били под голямо напрежение, до момента в който посрещнат момиченцето в живота си. Мариана не се чувствала добре по време на бременността. Неуспешният свършек на предходната бременност и терзанието дали този път всичко ще е наред, евентуално е влошил обстановката още повече. Явно самият организъм на певицата не е благоразположен да понася леко това физическо положение, защото имала компликации и при износването на първата си щерка – Мария-Магдалена, която е плод на връзката с ресторантьора Ханес Перфлер. Когато роди огромното си дете, звездата беше на 31 години, а при раждането на Кати към този момент беше навършила 40. Разликата във възрастта по никакъв метод не се отразила на протичането на двете бременности. И в двата случая певицата се измъчила.

„ И двете ми бременности бяха доста тежки, с огромно неразположение и повръщане “, споделя тя в предаването на Би Ти Ви. Сега обаче е признателна, че е минала през тези интервали, с помощта на които се радва на двете си деца.

Веселин Плачков, както е известно, също има щерка от предходна връзка. Името й е Андреа и Мариана Попова я е приела като лично дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР