Тежка номинационна битка между Непобедими и Безстрашни определи кое е

...
Тежка номинационна битка между Непобедими и Безстрашни определи кое е
Коментари Харесай

Сигурен победител в Игри на волята! Вижте кой се пребори с...

Тежка номинационна борба сред Непобедими и Безстрашни дефинира кое е първото номинирано племе тази седмица в “Игри на волята: България ”. Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, с цел да съберат материали, с които да изградят укрепление в тунела на своите съперници. Стратегията на Безстрашните се оказа сполучлива и те първи съумяха да се измъкнат от своя тунел, което ги избави от родов съвет.

Излизайки на Арената, Непобедимите видяха своето знаме в ръцете на противниците си от Безстрашните. Те схванаха, че са останали без своя капитан Генчо, което наложи ексклузивен нов избор. Непобедимите единомислещо върнаха капитанската позиция на предходния си водач - Алекса, само че той не съумя да изведе племето до мечтаната победа. 

Същата вечер племенният съвет на Непобедимите дефинира първия сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България ”. Георги се раздели с всичките си 350 гроша, с цел да получи имунитет за този и идващия съвет, в случай че Непобедимите още веднъж изгубят, което подсигурява мястото му измежду финалистите. Това принуди племето да избере нова цел за своите гласове, а капитанът Алекса гласоподава самичък за себе си и избра да се изправи в елиминационен двубой.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР