Тежка катастрофа с жертва е станала в Разградско, съобщиха от

...
Тежка катастрофа с жертва е станала в Разградско, съобщиха от
Коментари Харесай

Млада жена загина, а младеж е в кома след тежка катастрофа в Разградско

Тежка злополука с жертва е станала в Разградско , оповестиха от полицията. Около 01:00 часа тази нощ от Центъра за незабавна здравна помощ при МБАЛ „ Свети Иван Рилски “ е бил получен сигнал за четирима души , които са били признати след настъпил пътен случай.

Катастрофата е станала на летището в село Острово . Четиримата са отишли там с автомобил с варненска регистрация, с цел да го пробват. По-рано колата е била ремонтирана, прецизираха от полицията.

При тежкия случай на място е починала лидерката – жена на 29 години . 20-годишен юноша сега е в болница в кома и лекарите се борят за живота му. В лечебното заведение е настатено и 18-годишно момиче. То е с натъртвания и охлузвания. 32-годишен мъж е бил освободен за домашно лекуване.

Установено е било, че шофьорката на колата е карала с доста висока скорост . Пътното платно е свършило, при което тя е траяла да ръководи автомобила в равнища .

Именно там колата се е преобърнала няколко пъти и е застанала на гуми. При преобръщането лицата, които са се возили в колата, са изхвърчали от нея, тъй като не са били с сложени защитни колани .

От ОДМВР-Разград оповестиха, че по случая е било формирано досъдебно произвеждане по Наказателния кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР