Тежка катастрофа е станала преди минути край Враца, видя само

...
Тежка катастрофа е станала преди минути край Враца, видя само
Коментари Харесай

Истинска касапница край Враца изпрати трима в болница

Тежка злополука е станала преди минути край Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews. Товарен микробус с трима души се е размазал в ТИР.




Врачански "Фиат Дукато " се движел от село Борован към Девене. Изневиделица в тъмното пред него се появила каруца, която не била обозначена с никакви светлоотразителни знаци. Шофьорът на буса блъснал внезапно спирачки, при което изгубил надзор над возилото. То се завъртяло, отскочило и се блъснало с дясната си страна в приближаващ отсреща ТИР "Скания " с монтанска регистрация, пренасящ дърва. Сблъсъкът е бил толоква мощен, че звукът от него се чул чак в селото.




Истинско знамение е, че водачът и двамата му спътници са извадени живи, защото "Фиат "-ът е изцяло размазан от удара в огромната машина. Две коли за спешна помощ, две пожарни и полиция направили избавителна интервенция. Тримата мъже са извадени отдолу под смачканите ламарини и към този момент са откарани към болница. Единият от ранените е в тежко положение, само че жив. Проверка с дрегер откри, че водачът на камиона не е използвал алкохол.
По неофициална информация в буса пътувал към 40-годишен гражданин на Криводол, който се занимава с коне. Най-вероятно и спътниците му са от същото градче.



В момента пътят е отчасти затворен, като колите се отбиват през полето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР