Тежка катастрофа е станала на пътя от Враца за Оряхово,

...
Тежка катастрофа е станала на пътя от Враца за Оряхово,
Коментари Харесай

Касапница край Враца! Зверска катастрофа с четирима пострадали полицаи, жена и дете / снимки+видео/

Тежка злополука е станала на пътя от Враца за Оряхово, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. На една от директните, които водят към село Мраморен, са се размазали в свиреп удар два леки автомобила.
„ Пежо “407 с врачанска регистрация е пътувало към Враца, когато против него излязло друго „ Пежо “ 1007 с италианска регистрация. При челния конфликт са потърпевши четирима служители на реда, които се прибирали от занимание в крайдунавския град и жена и дете от втория автомобил. 4 коли за спешна помощ закараха в болница трима от служителите на реда, дружно с дамата и детето.
По първична информация дамата е карала едното „ Пежо “, което излязло на основния път от Мраморен. Водачката погледнала наляво и тръгнала вдясно към Оряхово, без да види идващата отсреща кола. Ударът е бил толкоз мощен, че и на двата автомобила са се отворили всички еърбеци.
Полицаят, който е карал едната кола описа, че е изпреварвал с към 80 км. различен автомобил в сектор, в който това е позволено. По време на маневрата внезапно пред него се появило другото „ Пежо “ и конфликтът бил неибежен.
На мястото на злополуката дойде цялото управление на регионалната дирекция на полицията. Лентата за придвижване в посока Оряхово и Козлодуй е изцяло блокирана от смазаните коли и полицейски коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР