Тежка катастрофа е станала на автомагистрала „Хемус“ в посока София,

...
Тежка катастрофа е станала на автомагистрала „Хемус“ в посока София,
Коментари Харесай

Извънредно! Жестока катастрофа на АМ „Хемус“ преди София, врачанин вади премазаните хора /снимка/

Тежка злополука е станала на автомагистрала „ Хемус “ в посока София, научи организация BulNews.
Инцидентът е от преди минути, малко след тунел „ Витиня “, покрай Жерково. Катастрофиралото возило е товарен „ Мерцедес Спринтер “, с неразбираема все още регистрация, защото при удара табелите са изхвърчали. Бусът е самокастрофирал, като се е врязал в мантинелата, завъртял се е на една страна и е препречил и двете дейни ленти към столицата.
Тежкото произшествие е станало пред очите на врачанин, който е извадил потърпевшите от буса. В него са пътували 4-ма мъже, като двама от тях са на към 25 години, третият е към 35-годишен, а другият е по-възрастен.
Врачанинът дружно с други очевидци на удара счупили предното стъкло на „ Мерцедес “-а, с цел да могат да извадят ранените, след което ги оставили да лежат на асфалта. И четиримата са тежко потърпевши, имат съществени контузии по главите и крайниците, които са обляни в кръв. Мъжът от Враца подал сигнал на незабавния телефон 112, с цел да дойдат служители на реда и медици, които да окажат помощ на размазаните пасажери.
Свидетели на злополуката пробвали да осъществят контакт с потърпевшите мъже, само че те отговаряли на език, сходен на цигански.
Очевидци споделят, че евентуалната причина за удара е гръмнала гума или водачът да е задремал зад кормилото.
В момента на произшествието придвижването бе мощно затруднено, като колите употребиха спешната лента. Очаква се пристигналият екип на полицията са спре трафика до момента в който текат процесуално-следствените дейности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР