Тежка катастрофа е станала на 103-я км на АМ “Тракия

...
Тежка катастрофа е станала на 103-я км на АМ “Тракия
Коментари Харесай

Зверско автомеле на АМ Тракия затвори пътя към София, горят коли

Тежка злополука е станала на 103-я км на Автомагистрала “Тракия ” преди минути, заяви

Няколко автомобила са аварирали по пътя за София. Два от тях са изхвърчали от автомагистралата в канавката и са избухнали в пламъци. Превозните средства са напълно опожарени, само че огънят продължава да гори.

Гъст пушек се издига над пътя и пречи на видимостта в региона и в двете направления. Движението е лимитирано. Образувала се е огромна колона от изчакващи коли към София, дълга няколко километра.

На мястото на злополука та има екипи на Бърза помощ, “Пожарна сигурност ” и служители на реда.

Пожарникари се пробват да овладеят пожара, само че той се е увеличен. Огнената буря е обхванала сухи треви по канавката и близки ниви в продължение на километри.

Между километър-два след изпепелените коли издигащият се пушек е толкоз гъст, че придвижването по пътя е съвсем невероятно.

Към местопроизшествието пътуват още пожарни и полицейски екипи. Униформени към този момент отклоняват придвижването през отбивката за Цалапица.

Още една злополука е станала малко по-рано на автомагистралата. Тир се е преобърнал няколко км по-рано в противоположна посока. На 98-я км към Бургас камионът е паднал в канавката. На мястото има сигнализиращи знаци в спешната лента, което кара пътуващите леко да понижат скоростта.

Снимка: Зорница Йосифова, " 24 часа "  

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР