Засилен трафик се наблюдава в последния работен преди серията от

...
Засилен трафик се наблюдава в последния работен преди серията от
Коментари Харесай

Голямото пътуване започна: Автобусните билети свършиха

Засилен трафик се следи в последния работен преди серията от почивни дни по коледните и новогодишните празници. Всички билети за регулярните рейсове, тръгващи от Централна гара в София, са изкупени - към 150 рейса на ден.

" Освен регулярните рейсове, все още са декларирани още 50 изключителни за през днешния ден следобяд и на следващия ден. Спрямо предходната година ще изпълним по-малко изключителни курсове. Ако се наложи, спомагателни рейсове ще има и по Нова година ", съобщи изпълнителният шеф на Централна автогара-София Иван Мирославов.

Натоварено е придвижването и на ЖП гарата. От БДЖ са отпуснали 13 100 спомагателни места за празничните дни. За задачата към влаковите композиции ще бъдат добавени още вагони.

Трафикът по главните пътни артерии също е сериозен. Автомагистрала " Струма " и " Тракия " са измежду най-натоварените, поради което от полицията приканват водачите да карат с нараснало внимание. Стотици камери също към този момент са на пътя и ще наблюдават за превишаване на скоростта и дрогирани водачи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР