Технологичният стартъп Vice Industry Token планира да възнаграждава зрителите на

...
Технологичният стартъп Vice Industry Token планира да възнаграждава зрителите на
Коментари Харесай

Плащат за гледане на порно с развлекателна криптовалута

Технологичният стартъп Vice Industry Token възнамерява да възнаграждава феновете на филмчета за възрастни. Новите предприемачи възнамеряват по този метод да развият развлекателния си план, написа The Times, представен от БГНЕС. Клиентите ще получават токени VIT, които може да се употребяват за приемане на понижения или абонамент в други уеб сайтове с идентично наличие. Основателят и общоприет шеф на Vice Industry Token Inc. Стюарт Дънкан е убеден, че класическият модел за осребряване посредством привличане на спонсорирано наличие е изцяло привършен.

" Вниманието на аудиторията - това е скъп е нищожен запас. Платформата ни обръща рекламния търговски модел, с цел да капитализира новия ", съобщи той.

Бизнесменът е създал идея под името " стопанска система на вниманието ": съгласно неговия план разпространителите на порно би трябвало интензивно да взаимодействат с потребителите и да възнаграждават интереса им, с цел да реализиран същинско внимание към продукта.

За да получат възнаграждение, клиентите би трябвало да изпълнят съответни задания, оповестени от админа на уеб страниците, участващи в опита. Токените ще се популяризират както измежду потребителите, по този начин и измежду производителите на наличието и администрацията на порталите. Притежателите на VIT-токени ще могат да получат и 8-процентна отстъпка за потребление на премиум наличието на уеб страниците на сътрудниците.

Развлекателният блокчейн план Vice Industry Token Inc. стартира да продава токени на 15 февруари. при започване на плана се оферират на клиентите 2 милиарда от общо 4 милиарда единици. По целия свят към този момент са резервирани токени на обща сума над 5 млн. $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР