Технологичният гигант Foxconn представи три изцяло нови електрически автомобила и отново потвърди

...
Технологичният гигант Foxconn представи три
изцяло нови електрически автомобила и
отново потвърди
Коментари Харесай

Foxconn представи три готови за пазара електрически автомобила

Технологичният колос Foxconn показа три изцяло нови електрически автомобила и отново удостовери решимостта си да се превърне в един световен производител на електрически средства за подвижност.

Представените от компанията електромобили показват обещаващ потенциал и пазарно покритие- Model C, който притежава огромна част от главните за SUV автомобилите параметри, e избран от Foxconn като автомобил за свободното време, Model E е огромен седан, а Model T съставлява 100% електрически пътнически рейс.

Model C е с дължина от 4.64 метра и междуосие от 2.86 метра, и дава обещание опция за транспортирането на 5+2 индивида. Без да навлизат в детайлности, от Foxconn коментират, че електрическият автомобил е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди и да измине до 700 километра с един заряд на интегрираната си батерия.

Основният акцент при Model E, който е разработен взаимно с Pininfarina, е оформянето на първокласно офис пространство в задната част на автомобила. От компанията споделят, че мощността на задвижващата система на електромобила е към 750 конски сили, автономността е 750 километра, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за единствено 2.8 секунди

Model T е предопределен за приложимост в градска среда, като свободният му пробег е над 400 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР