Техническият директор на Милан Паоло Малдини успокои тифозите, които се

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини успокои тифозите, които се
Коментари Харесай

Малдини: Благодаря за подкрепата, до седмица ще съм здрав

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини успокои тифозите, които се тормозят за здравето му, откакто преди два дни се разбра, че той и синът му Даниел са инфектирани с ковид. Легендарният бранител разгласи, че се усеща добре и се надява до седмица да е изцяло оздравял.

" С това видео желая да благодаря на всички хора, които със известия в обществените мрежи ми засвидетелстваха обич и угриженост за моето здраве и това на сина ми. Ние сме добре и до седмица ще преборим вируса. Благодаря ви за неугасващата поддръжка ", съобщи Малдини в обява в Instagram.
View this post on Instagram
A post shared by Paolo Maldini (@paolomaldini) on Mar 23, 2020 at 1:08pm PDT

" Искам също да благодаря на всички лекари, сестри, медицински служащи и доброволци, които всеки ден се изправят против сложната ситуацияя с голям кураж и професионализъм. Още един път, вие ме карате да се усещам горделив, че съм италианец. Благодаря ви ", добави в прочувственото послание някогашният национал на " Скуадра адзура ".

Италия е най-пострадалата от ковид страна в Европа. По последни данни болестта е предизвикала гибелта на над 6000 италианци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР