Оли Мърс развълнува феновете, като сподели рядък поглед на малката

...
Оли Мърс развълнува феновете, като сподели рядък поглед на малката
Коментари Харесай

Оли Мърс развълнува феновете с рядка снимка на бебето Мадисън с него като баща в действие

Оли Мърс развълнува почитателите, като показа необичаен взор на дребната си дъщеричка - до момента в който се показваше в цялостен режим на баща.

39-годишният някогашен участник в X Factor стана татко за първи път тази година, защото той и 30-годишната брачна половинка Амелия Танк посрещнаха щерка, която кръстиха Мадисън. Оли сега е на път като поддържащ реализатор на Take That, които са на епично международно турне, озаглавено This Life - с артиста My Heart Skips A Beat, подкрепящ датите в Обединеното кралство и Ирландия.

Изглежда Оли е довел бебето Мадисън със себе си за развлечение - и показа фотография по какъв начин се грижи за нея след натоварена нощ на сцената. В Instagram в събота Оли показа акценти от своята петъчна вечер, в това число осъществяване пред хиляди в O2 Arena в Лондон.

Но той загатна, че най-големият акцент от неговата вечер е да прекара време с бебето си момиче. Неговата сбирка от изображения съдържаше доста фотоси на негово показване и обожаващите го тълпи, само че това беше изображение н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР