Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите при

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите при
Коментари Харесай

Моци: С подкрепата на Неделев се надявам отново да сме шампиони

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва пред медиите при представянето на национала Тодор Неделев като нов футболист на " орлите ". Румънецът призна, че е горделив от привличането на пловдивската звезда в Разград. Моци добави, че договарянията с Ботев (Пловдив) са били по-лесни за първенците, в сравнение с тези със самия състезател.
 Неделев: Вътрешно се усещах нежелателен в Ботев
Неделев: Вътрешно се усещах нежелателен в Ботев

Ето какво сподели

" Искам да благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За страдание той не хвана мачовете ни в Европа през този сезон. Вече идва моментът за новата борба, с цел да станем първенци. С поддръжката на Тошко и на нашите почитатели, които се надявам ще дойдат доста на стадиона, на 7 юни се надявам още веднъж да сме първенци и още веднъж да играем в евротурнирите.

От доста време, още откогато съм бил футболист, знам, че е сложен подобен трансфер. Ако можеше, още тогава да съм го взел. Знам какво значи Ботев (Пловдив) за Тошко - горделив съм, че той в този миг е тук. Ако може да се фокусираме върху бъдещето на Тошко Неделев в Лудогорец, да не приказваме единствено за Ботев ", сподели румънският началник на " орлите ".
 Трио в Лудогорец пред завръщане в игра
Трио в Лудогорец пред завръщане в игра

Ето детайлности

" Трудно ми е да отговоря дали Тошко ще играе в неделя, господин Шимунджа ще реши това. Мисля, че той има голям късмет още в неделя да покаже класата си и да помогне да вземем трите точки. Напрежение няма в тима, момчетата се приготвят добре. Чака ни тежка борба до края на шампионата. Тук съм от 11 години, всяка година има такава борба. Надявам се най-после още веднъж ние да сме първенци.

Кое е най-силното качество на Неделев ли? Той има доста качества. Ако кажа единствено едно нещо, няма да съм правилен. Той е един от най-хубавите футболисти, против които съм играл. Преди споделих, че от българите, само че тогава обърках - имах поради изобщо, освен българските футболисти. Не мога да кажа цената по прехвърлянето. Взехме един добър футболист не за някаква голяма сума. С Ботев (Пловдив) договарянията бяха по-лесни, в сравнение с с Тошко ", добави именитият бранител на Лудогорец.
 Неделев може да дебютира още против Пирин
Неделев може да дебютира още против Пирин

Двубоят е в неделя от 16:45 часа

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР