Техническият директор на Далас Фернандо Клавихо засипа с комплименти новото

...
Техническият директор на Далас Фернандо Клавихо засипа с комплименти новото
Коментари Харесай

"Далас": Антон Недялков е повече от защитник

Техническият шеф на " Далас " Фернандо Клавихо засипа с похвали новото попълнение на отбора Антон Недялков. Защитникът на ЦСКА мина в американския отбор за сумата от 1.5 милиона $.

Клавихо разкри, че е следил деликатно изявите на бранителя. Според него Недялков има огромен футболен разсъдък и ще помогне на тима както в отбрана, по този начин и при построяването на офанзивите.

" Различен е, бърз е. Има неповторимо придвижване, влиза във вътрешността. Играе за националния тим за България в доста положителни шампионати в Европа. Той ще бъде добра облага за " Далас " за 2018-а. Радваме се, че се споразумяхме за прехвърлянето му ", сподели техническият шеф.

" Ще се приспособи добре, има футболен разсъдък. Може да играе и да трансформира метода на офанзива доста бързо и с двата си крайници, само че в това време се оправя добре и при статични положения ".

" Той е повече от бранител. Не е един от тези крайни бранители, които тичат по крилото от самото начало. Може да се пази добре, а това е нещо, с което не се справихме добре в края на сезона и искахме да подобрим ", добави още Клавихо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР