Тегленето на паричните премии на обща стойност 150 000 лв.

...
Тегленето на паричните премии на обща стойност 150 000 лв.
Коментари Харесай

Нова дата за теглене на наградите на GRANDE BONUS играта в игрални зали WINBET

Тегленето на паричните награди на обща стойност 150 000 лева в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET ще се организира на 13 март 2022 година, вместо на в началото оповестената дата 20 февруари 2022 година
Причината за смяната е желанието на WINBET да обезпечи еднакъв късмет и благоприятни условия за присъединяване на всички клиенти след въведените анти-ковид ограничавания в работното време и потенциала на игралните зали.
Запазва се началният час на тегленето - 22:30 ч. Всички извоювани талони до момента за присъединяване в разпределението на облагите в играта оставят годни.
Без смяна са и датата и часът на тегленето на Голямата премия в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET - лек автомобил и паричните награди на обща стойност 50 000 лева - 20 март 2022 година, 22:30 ч.
Както е известно, в GRANDE BONUS играта, която се организира в определени игрални зали WINBET, клиентите печелят талони за присъединяване в систематизиране на облагите според от своята игрална интензивност. Различните типове игри в игралните зали WINBET, както и спечелването на mystery bonus и джакпот носят друг брой талони за присъединяване.
Колкото по-голям е броят на извоюваните талони за присъединяване, толкоз по-голям е шансът за облага на участниците в тегленията за премиите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET. Подробна информация за разпоредбите и изискванията на играта е налична в .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР