Режисьорът Джефри Китчън е британският пътник, който загина по време

...
Режисьорът Джефри Китчън е британският пътник, който загина по време
Коментари Харесай

Известен режисьор е пътникът, загинал при турбуленция в сингапурски самолет СНИМКА

Режисьорът Джефри Китчън е английският пасажер, който почина по време на турбуленция на борда на аероплан на Singapore Airlines, пътуващ от Лондон за Сингапур. 73-годишният режисьор работи в музикален спектакъл от Глостършър, оповестява Daily Mail.

Властите считат, че е умрял от сърдечен удар, поради шока от преживения смут. Повече от 70 души бяха ранени при случая, като се счита, че брачната половинка на господин Китчън Линда също е измежду приетите в болница. Не е ясно какво е нейното положение към този миг.

Man who died on Singapore Airlines flight after severe turbulence has been named.

Geoffrey Kitchen, 73, a British citizen has been identified as the victim with authorities suggesting he died due to a ‘heart attack.’

The victim worked as a musical theatre director, running…
— Oli London (@OliLondonTV)
30 други пасажери бяха ранени, откакто рискова турбуленция разклати аероплан на " Боинг " и принуди водачите да кацнат спешно след 11-часов полет.

Преди да попадне във въздушната дупка, се е движил на към 11 200 метра надморска височина, само че спада стремително до 9400 м.

На фрагменти се вижда, че корпусът на самолета е нарушен, маските за въздух са се спуснали, багаж и отпадък е разпръснат по земята, а някои табла са увиснали.

Снимка: Ройтерс
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР