Тече строителна работа в терена между АГ болница и Окръжна

...
Тече строителна работа в терена между АГ болница и Окръжна
Коментари Харесай

Започна строителна работа в терена за търговския комплекс до АГ болница във Варна

Тече строителна работа в терена сред АГ болница и Окръжна болница, върху който следва да бъде издигнат търговски комплекс. В парцела се намира машина за слагане на водачи, както и друга техника, видя кореспондент на Moreto.net.

На осведомителната табела към момента няма вписана дата за откриване на строителната площадка.

Като планувана дата за започване на градежа е посочен февруари 2023 година. По проект строителството би трябвало да продължи 18 месеца.

Преди известно време бе съборена постройката, употребена от намиращата се преди този момент в парцела бензиностанция.

На ъгъла сред бул. „ Цар Освободител “ 76А, ул. „ Тракия “ и ул. „ Дойран “ във Варна следва да се построи 3-етажен мол с пет подземни равнища за паркиране. Възложител на капиталовото желание е „ Астрал консепт “ ЕООД с шеф Александър Бориславов Ралчев.

Разрешителното за градеж има от октомври 2022 година.

От малко изложение на капиталовото предложение за създаване на комерсиалния център, налично на уеб страницата на Регионална инспекция за опазване на околната среда и Община Варна излиза наяве, че площта на парцела, върху който ще се строи, е близо 8.5 дка. Общият брой на по едно и също време пребиваващи чиновници, посетители/клиенти в новопостроената постройка ще е 500 – 1000 индивида.

На четири от подземните етажи ще има по малко над 80 паркоместа, както и веломеста, а на първия под земята ще има 20 паркоместа и огромен магазин на повърхност 1.5 дка със независим вход през два ексалатора от равнище сутерен. В парцела са обезпечени общо 354 броя паркоместа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР