Те заедно пътували до София, откъдето мъжът й Стоян тръгнал

...
Те заедно пътували до София, откъдето мъжът й Стоян тръгнал
Коментари Харесай

Трягедията Е Неописуема. Елена Трендафилова Загина В Адска Катастрофа На Ам Тракия. Съболезнования

Те дружно пътували до София, откъдето мъжът й Стоян тръгнал за Белгия. Преди три месеца той почнал работа там – карал тирове. „ Семейство за образец бяха. Обичаха се и се уважаваха като в първите си години.

Отглеждаха децата си с доста обич. Четиримата бяха неразделни – ходеха на всички места дружно. Елена работеше в магазин за хранителни артикули в селото, само че на Стоян му се наложи да замине за чужбина, с цел да обезпечи по-добър живот на фамилията си “, показа техен непосредствен.

Елена е родом от Айтос, само че преди 15 години със фамилията й се преместили в китното странджанско селце. Няколко години по-късно се срещнала с любовта на живота си – Стоян Киров, от който има две деца – 8-годишно момиче и момче на 5 годинки.

„ Цялото село е унищожено, не сме спали тази нощ. Всички сме в потрес, нещастието е доста огромна. Чакаме да върнат тялото, с цел да я изпратим в последния й земен път. Стоян се върна незабавно, щом разбра за случая. Децата им плачат неутешимо, по какъв начин ще се оправят с тази болежка – не знам.

Бог да им е в помощ! “, показа почернен комшия. Все още не са ясни аргументите за кървавия случай на автомагистралата. Катастрофата е независима, нямало е спирачен път. Разследващи допускат, че Елена се е разсеяла за секунди, поради което е изгубила ръководство над возилото.

Тялото на младата жена ще бъде превозено през днешния ден в с. Ясна поляна. Утре околните й ще си вземат последно довиждане с трагично починалата майка на две деца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР