Те са платили 30 000 лири, за да бъде незаконно

...
Те са платили 30 000 лири, за да бъде незаконно
Коментари Харесай

Страшно Е! Ето Кои Са Жертвите На Камиона - Ковчег!

Те са платили 30 000 лири, с цел да бъде нелегално вкарана във Англия.

26-годишната Фам Ти Тра Май изпратила няколко ужасяващи известия на телефона на майка си към 22,30 часа английско време във вторник вечерта. " Умирам, тъй като не мога да вдишвам. Обичам те доста... скърбя ", написала младата жена, заяви " Дейли мейл ". Майката споделя, че щерка й пътувала до Китай, с цел да стигне след това във Англия в търсене на по-добър живот. Предполага се, че младото момиче е измежду осемте дами, които бяха открити замръзнали в ремаркето, дружно с 31 мъже.

Първоначално английските управляващи оповестиха, че всички умряли в камиона са китайци, само че фамилията на Фам Ти Тра подозира, че и тя е измежду тях, тъй като часът, в който е пратила известията, съответствува с този на трагичния случай в Есекс.

Говорителят на виетнамското посолство в Лондон съобщи, че са се свързали с управляващите в Есекс и очкавта отговор.

По-рано през днешния ден по случая бяха задържани още двама души - притежателите на камиона - мъж и жена. Те са обвинени, че са взели участие в незаконна група за трафик на хора и са виновни за гибелта на мигрантите. Първоначало беше арестуван единствено водачът на камиона, чиито разпити не престават.

Труповете на жертвите са преместени с кола за спешна помощ в морга, където предстоят спомагателни експертизи през идната седмица, с цел да се откри точната причина за гибелта. В същото време управляващите се пробват да открият самоличността им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР