Те са известни като най-страховитите, жестоки и брутални хора в

...
Те са известни като най-страховитите, жестоки и брутални хора в
Коментари Харесай

Вижте лицата на злото преди да сбъднат съдбата си

Те са известни като най-страховитите, жестоки и брутални хора в света.

ВИЖТЕ ГИ В ГАЛЕРИЯТА ПРЕДИ ДА СБЪДНАТ СЪДБАТА СИ

По тяхна виновност са убити, измъчвани, затваряни и унижавани милиони хора - било посредством войни, било посредством налагане на идеологии като руския социализъм, фашизъма и националсоциализма.

Всеки един от тях е имал безспорна власт над хиляди други хора и я е упражнявал брутално и безмилостно. С това те са трансформирали историята на света и хода на развиване на човечеството.

Има и други политици, доста от които демократично определени, носещи виновност за гибелта на милиони. Например Уинстън Чърчил. Той поддържа потреблението на токсичен газ против кюрдските и афганистанските бунтовници. Изповядва искрено расистки хрумвания. А политиката му за опазване на Британската империя обрича на гибел от апетит над 2 милиона индийци.

Американският президент Хари Труман пък заповядва стартирането на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки, умъртвили десетки хиляди и довели до гибелта на стотици хиляди японци след това, единствено с цел да показва пред Съюз на съветските социалистически републики, че разполага с оръжие по-силно от руската войска.

Въпреки че техните дейности са чудовищни, те в някаква степен могат да бъдат оправдани с желанието да защитят личните си народи.

Не по този начин обаче стоят нещата с личностите в тази изложба, които са водени от персонални упоритости или изкривени идеологии, като безжалостните им решения са ориентирани главно против личните им нации.

Това са фотоси на Хитлер, Сталин, Мао, Асад, Ленин, Ким и Чаушеску като деца и младежи. Едва ли ще познаете в тях бъдещите диктатори, станали лица на злото по света.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР