Те предполагат, че всеки жител на планетата носи извънземни гени

...
Те предполагат, че всеки жител на планетата носи извънземни гени
Коментари Харесай

Нова теория: всеки човек носи в себе си извънземна ДНК

Те допускат, че всеки гражданин на планетата носи извънземни гени от предшественици от Марс, а НЛО не престават да управляват активността на потомците на развити цивилизации


Специалистите виждат доста разлики във физиологията на хората спрямо животните. Болките в гърба и други нарушавания на опорно-двигателния уред са свързани с неприятната акомодация на скелета в новите условия на живот. Може би античните нации не са били подложени на еволюция дружно с останалите същества, а са живели на планета с по-ниска гравитация.

Човекът би трябвало по-добре от останалите организми да се усеща в околната среда. Само че той боледува по-често от представителите на фауната.

Човешките ембриони имат огромни глави и са причина за комплицирано раждане. Земляните не понасят добре слънчевите лъчи, тъй като родината се намира надалеч от привичното величие. Последни открития на учените потвърждават, че в човешкия организъм има 223 гена, които не се срещат у други жители на Земята. А оптималното денонощие се състои от 25 часа.

Американският специалист Ели Сливър написа книга, отдадена на научните оценки на доказателствата за извънземния генезис на рационалния човек

Хипотезата разрешава да се изясни парадоксът в теорията на засягащ произходът на кроманьонеца след съществуването на неандерталците. Днес излиза наяве, че този тип е дошъл на Земята от Космоса, основавайки нова цивилизация, след което се смесва с локалните. Според Силвър пришълците са пристигнали на Земята от системата Алфа Центавър преди повече от 200 000 години.

Преданията на разнообразни нации по света са свързани с галактическия генезис на техните предшественици. Африканските племена хуту и тутси считат боговете за свои прадеди. Китайците също се разказват като синове на небесата, пристигнали в ната край Хуанхъ. А в антични пещери могат да се открият рисунки с фигури на извънземни на фона на НЛО.

Мнозина откриватели не се съмняват, че представители на рационалния живот са живели на Червената планета, където е имало всички условия за неговото възникване.

В недрата на Марс има огромни ресурси от молибден и бор, формиращи молекули РНК. В Антарктида е открит астероид от това място. Той е непокътнат чудесно, а резултатите от проучванията демонстрират съществуването на извънземни организми. Възрастта му е 5 милиарда години. Това време е задоволително за образуване на биологични форми на живот. При това Марс е ситуиран на обичайно разстояние от Слънцето и гравитацията му е единствено 38%.

През 1877 Джовани Скиапарели открива на планетата изсъхнали канали с идеални форми. С помощта на спътници са открити отломки на уреди. В края на 70-те години са открити ръкотворни аналози, измежду които изключително се откроява голямо лице на създание, наподобяващо сфинкс върху 500-метрова планина. Вниманието на специалистите притеглят и загадъчни пирамиди, които не биха могли да са дело на естествен каприз.

На конференция на НАСА експерти се изричат във връзка нуклеарна злополука, унищожила част от планетата, за което красноречиво приказват изотопи на радиоактивни детайли, открити в марсианския грунт.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР