Те обявиха годежа си миналия месец, след като Бруклин Бекъм

...
Те обявиха годежа си миналия месец, след като Бруклин Бекъм
Коментари Харесай

Никола Пелц подлуди папараците с годежния си пръстен за 350 000 паунда

Те оповестиха годежа си предишния месец, откакто Бруклин Бекъм изиска ръката на своята обичана Никола Пелц и получи позитивен отговор. А 25-годишната избраница на най-големия наследник на футболната легенда Дейвид Бекъм изглеждаше сензационно, разхождайки се с големия си диамантен пръстен на стойност 350 000 паунда, до момента в който пазаруваше в Мейфеър.

Американската актриса показва жанр с облеклата, които беше подбрала за шопинга си, като много припомня на стайлинга, който избира майката на Бруклин – Виктория Бекъм.

Никола искаше да се увери, че цялото внимание ще бъде ориентирано върху зашеметяващия й годежен пръстен, като сведе аксесоарите си до най-малко.





Папараци не пропуснаха да уловят моменти от свбодното време на русокоската, като, несъмнено най-голямата цел беше пръстенът на ръката й.

Милиардерската дъщеря беше в компанията на своя обичан Бруклин, който обаче беше сюрпризиран неприятно от органите на реда. След разходката по магазините той откри, че е получил санкция за погрешно паркиране на джипа си.



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР