Те набързо одобриха процедурните правила за избор на нов председател

...
Те набързо одобриха процедурните правила за избор на нов председател
Коментари Харесай

Рекордно кратко заседание на депутатите, някои са без маски

Те небрежно утвърдиха процедурните правила за избор на нов ръководител и членове на Комисията за отбрана на персоналните данни, както и насочиха предложение към президента да подпише декрет за награждаването на старши теоретичен помощник доктор Александър Скордев, един от най-големите специалисти по дефектоскопия в страната, с орден „ За заслуга “. С това съвещанието им завърши, заяви БГНЕС.
Въпреки че по-голямата част от народните представители демонстрираха дисциплинираност, спазвайки върнатото от здравното министерство условие за носене на защитни средства на закрити публични места, една част от още веднъж седяха на депутатски банки без маски на лицето или ги носеха под брадичката.

„ Много апелирам хората без маски да се съобразят с сътрудниците до тях “, прикани ги на вятъра председателстващият днешното съвещание Емил Христов.

Вчера Столична районна здравна ревизия (СРЗИ) сформира и наставление за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в постройката на Народното събрание, включващи наложителното носене на маски, съблюдаване на физическа отдалеченост и стерилизация, както и ограничение до най-малко визитата на външни лица. От СРЗИ дадоха обещание всички извършители да бъдат глобени с санкция, чийто размер от 300 до 1000 лв..

Днес стана ясно, че в Народното събрание към този момент са импортирани и претекстове на президента Румен Радев за отчасти несъгласие върху закона за Министерство на вътрешните работи, а указът му за това ще бъде разискват на съвещание на отрасловата комисия в четвъртък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР