...

</TD
Окръжна прокуратура - Разград привлича към наказателна отговорност 25-годишния Н.Я.
Коментари Харесай

Ниязи, опитал да убие братовчедка си след изнасилване и побой, вече е зад решетките


Н.Я. е арестуван късно след обяд на 17 ноември 2021 година, откакто се укриваше към денонощие след осъщественото от него тежко закононарушение. Той е добре прочут на органите на реда и на прокуратурата и осъждан два пъти, като в единия от случаите също изнасилил жена.

Досъдебното произвеждане е формирано на 16 ноември 2021 година. Жертвата на 25-годишния мъж е открита в тежко положение в дома си в град Цар Калоян. Тя е била изнасилена от братовчед си, след което са отрязани пръстите на едната й ръка и най-после е изработен опит да бъде изгорена, откакто е залята със запалителна течност. Момичето неотложно е отведено и настанено в болнично заведение със съществени контузии и изгаряния, в безсъзнание. Съществува действителна заплаха за живота й.

Работата по изясняване на детайлите към случилото се продължава и все още под надзора и управлението на Окръжна прокуратура – Разград. Извършителят на тежкото закононарушение ще остане арестуван за период до 72 часа за довеждането му пред съда за постановяване на мярка за неотклонение. Предстои внасяне на настояването и разглеждането му от Разградския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР