За проблем с обществения транспорт до близки населени места съобщава

...
</TD
>За проблем с обществения транспорт до близки населени места съобщава
Коментари Харесай

Сигнал за маршрутките в Пловдив: Шофьорите ни натъпкват като свине

За проблем с публичния превоз до близки обитаеми места оповестява читателка на Plovdiv24.bg :

" Здравейте, пиша Ви по отношение на казуса, който имаме от години наред с маршрутна линия 8 за селата Скутаре, Рогош и Маноле. И трите села са огромни по население и пасажерите едвам се събират в тези маршрутки. Шофьорите ни натъпкват като прасета,  имайки поради, че към 30 индивида са правостоящи, карат с гневна скорост при което заплашват живота на пасажерите. Кметовете не обръщат безусловно никакво внимание на този проблем. Надявам се с ваша помощ този проблем да се реши. Благодаря ви авансово. ".

Припомняме, че преди месец сходен сигнал получихме и за , която пътува до селата Труд и Строево. Обслужването с публичен превоз на околните до Пловдив обитаеми места трябваше да се разисква от профилирана общинска комисия при започване на октомври.

Проблемът е доста сериозен и скоро следва да се разгласи социална поръчка за възлагане на транспорта по междуселищните линии. Целта ни е да осигурим на хората от околните обитаеми места първокласен публичен превоз, заяви шефът на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " Георги Стоилов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР