За поредна вечер се състои протест в пловдивското село Цалапица.

...
</TD
>За поредна вечер се състои протест в пловдивското село Цалапица.
Коментари Харесай

Десетки жители на Цалапица се събраxa на пореден протест заради убийството на Димитър Малинов

За поредна вечер се състои митинг в пловдивското село Цалапица. Той е поради убийството на 24-годишния Димитър Малинов, чието тяло беше намерено заровено на километър от селото. 

Xoрата желаят да се разкрие цялта истина за закононарушението, както и за обективни санкции за участниците в него. В селото има съществено полицейско наличие.

Утре, 2 август 2023 година, Районна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в Районен съд-Пловдив за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Валентин и Борислав Динкови и двамата на 19 година

Те са привлечени като обвинени за това, че в интервала от 20.07.2023 година до 21.07.2023 година в с. Цалапица, обл. Пловдив, като причинители, спомогнали Рангел Бизюрев, на 30 година, обвинен за съзнателно ликвидиране на 24-годишния Димитър Малинов, да избегне и да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, без да са се споразумели (уговорили) за това с Рангел Бизюрев преди да извърши действието.

Двамата са обезпечили помощни средства – два броя лопати, мотика и кирка, както и транспорт посредством лек автомобил, марка " Мерцедес “, за прикриване на следите от осъщественото ликвидиране - пренасяне и закопаване на натрупа на Димитър Малинов
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР