Вчера се проведе дело срещу Едуард Гочев от Харманли, който

...
</TD
>Вчера се проведе дело срещу Едуард Гочев от Харманли, който
Коментари Харесай

Този индивид е сътворилият екшъна с полицаи на АМ Тракия, бил е дрогиран

Вчера се организира дело против Едуард Гочев от Харманли, който на 22.07.2021г. на автомагистрала " Тракия “ км 111+800, област Пловдив е нарушил разпоредбите за придвижване, чл.20 ал.2 от Закона за придвижването по пътищата, и съзнателно е предизвикал три междинни телесни повреди на Иванка Димитрова, пътничка в различен автомобил, съобщи кореспондент от Plovdiv24.bg .

Това е закононарушение по член 342 ал.3 б. Б пр.1 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

21-годишният Едуард също е бил под въздействието на наркотични субстанции - марихуана, открито с кръвна експертиза, което е закононарушение по член 343б ал.3 от Наказателен кодекс, след което е попречил на органите на властта да му извършат инспекция и се е опитал да избяга от полицията.

Това не е първото закононарушение на Гочев, който към този момент има условна присъда за незаконно транспортиране на мигранти.

На 22.07.2021 година на автомагистрала " Тракия “ км 111+800, обл. Пловдив, като лидер на моторно транспортно средство – лек автомобил " Фолксваген Пасат “, незаконно е пречил на орган на властта – младши автоконтрольор С. Н. и младши автоконтрольор М. З. – полицейски чиновници в бранш " Пътна полиция “ при ОДМВР – Пловдив, да изпълнят отговорностите си по член 64 ал.1 ал.2 и по член 70 ал.1 т.1 и т.4 от Закона за Министерство на вътрешните работи и по член 6 т.2 от ЗДвП, като е отказал да извърши полицейско предписание, с цел да му бъде осъществена полицейска инспекция и се опитал да избяга от полицейските чиновници, с което е попречил осъществяването на полицейската инспекция – закононарушение по член 270 ал.1 от Наказателен кодекс.

В съда, юристът на Иванка Димитрова не се появи заради компликации при пътуването му, което надлежно отсрочи делото за 25.01.2023г.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР