В редакцията на Plovdiv24.bg получихме пореден сигнал за лошо обслужване

...
</TD
>В редакцията на Plovdiv24.bg получихме пореден сигнал за лошо обслужване
Коментари Харесай

Пловдивчанин: За пореден път се сблъсквам с наглостта на служителите в градския транспорт

В редакцията на Plovdiv24.bg получихме следващ сигнал за неприятно обслужване в градския превоз на града. Ето какво ни написа пловдивчанин:

Здравейте. За следващ път се сблъсквам с наглостта на чиновниците в градския превоз. Вчера, 21.09, към 16:30 се качих в рейс по линията 11 от Сточна гара в посока Тунела. Трудно стъпвам заради хронични болки в крайници, само че прочетох на предната врата " Вратата не се отваря ". Успях за задната врата. Беше рейс от дребните " Исузу ".

Когато се качих, видях първите три седалки, оградени с ластик и обозначени със " Служебно място " (кое от трите беше служебно, не стана ясно). На други две седалки (единствените свободни и неслужебни) се беше разплул кондукторът.

Той видя, че накуцвам, само че не освободи място. До пл. " Съединение " предната врата не се отваряше, само че на упоменатата спирка беше отворена поради слизаща дама. Попитах за какво до момента не се е отваряла вратата и за какво кондукторът заема неслужебни места. Не получих съответен отговор, а просташкото " ти ша ми кайш кво да праа ".

Горното единствено за информация, тъй като очевидно водачи и кондуктори в Пловдив единствено изнудват началниците си, а последните не вършат нищо да озаптят и даже да санкционират безпределната безочливост.

Припомняме, че кондукторите нямат право да слагат бележки с надпис " Служебно място ". Също по този начин няма и уговорка между ОП " Организация и надзор на превоза " и автобусните превозвачи имат ли право чиновниците на сходни дейности за опазване на място.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР